Căutat în Italia pentru agresiune sexuală, prins la Nădlac

0
380

Încă o surpriză pentru polițiștii de frontieră a fost un bărbat care s-a dovedit a fi căutat în toată Italia după ce acesta a săvârșit infracțiunea de agresiune sexuală.  Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak l-au depistat şi predat autorităţilor competente pe bărbat după ce și-au dat seama că acesta este căutat de autorităţile italiene.

El a încercat să intre în țară miercuri, 12 februarie 2020, după ce știa clar că este urmărit pentru că a săvârșit infracțiunea în cauză. Ajuns la ora 18.30 în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România. Acesta este cetăţea român H.Z., în vârstă de 45 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani.
În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Italia, un mandat european de arestare, pentru infracţiunea de agresiune sexuală. Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.