În cursul zilei de astăzi a avut loc o alunecare de teren în dreptul localității Săvârșin, pe DN7. Pietre, crengi și trunchiuri de copaci au ajuns pe drumul național extrem de circulat ce leagă Aradul de Deva.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă evenimentul de astăzi ne duce cu gândul la tragedia copilului de 14 ani, aflat în mașină cu părinții săi, care a murit fiind străpuns de creanga unui copac, chiar la intrarea în Reșița.

Evenimentul de pe DN 7, de la Săvârșin, jud. Arad, a avut loc în urma unei alunecări de teren, provocate de fenomenele meteo (ploi, zăpadă) din ultima perioadă.

Tragedie înfiorătoare petrecută în județul Caraș-Severin. Un copil a murit și trei adulți au ajuns și ei la spital, după ce un copac a căzut peste o mașină aflată în trafic, la intrarea în Reșița.

Arborele a fost rupt de o furtună puternică. Zona s-a aflat sub cod galben de vânt puternic.

În autoturism se aflau patru persoane. Copilul, un băiat de 14 ani, părinții lui și un alt adult. La intrarea în orașul Reșița, vântul puternic a rupt un copac, iar un ghinion teribil a făcut ca acesta să se prăbușească chiar peste mașina care trecea prin zonă.

În imagini se vede cum o creangă uriașă din arborele prăbușit a străpuns, pur și simplu mașina, și a intrat prin partea din față, în direcția șoferului. Partea din dreapta a vehiculului este strivită de arborele uriaș.

La volanul autoturismului se afla tatăl copilului.

La fața locului au ajuns imediat echipajele de la ISU Caraș-Severin și de la ambulanță.

Băiatul a fost preluat inconștient, în stop cardio-respirator, în stare extrem de gravă. A fost resuscitat și dus de urgență la terapie intensivă dar, din păcate, medicii au declarat decesul băiatului.

Cei trei adulți au ajuns și ei la spital, în stare de șoc, dar rănile lor nu le pun viața în pericol, spun medicii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției