În data de 15.11.2023, în urma unei sesizări transmise de către un cetățean Direcției Generale Poliția Locală Arad, prin apelarea Serviciului Dispecerat și Monitorizare, la numărul gratuit de telefon 0257/939, polițiștii locali cu atribuțiide ordine publică, au predat aparținătorului, cheile mașinii uitate în portieră.

H.M., domiciliat într-o localitate din județul Arad, care-și făcea cumpărăturile la un supermarket din cartierul Aurel Vlaicu, observând un autoturism cu cheile lăsate în ușă, a acționat imediat în sensul înștiințării proprietarului, cu ajutorul Poliției Locale.

Echipajul din teren s-a deplasat imediat la adresa indicată, unde au găsit autovehiculul respectiv parcat regulamentar, având cheile în ușă. Agenții constatatori au procedat la identificarea prin Serviciul Dispecerat a proprietarului mașinii și ulterior la căutarea acestuia la adresa de domiciliu. Neaflându-se acasă, polițiștii locali au reușit, cu ajutorul vecinilor, să contacteze fiul proprietarului, care în mai puțin de 10 minute s-a prezentat la fața locului, de unde a recuperat cheile uitate în grabă de tatăl său.

Din fericire, în municipiul Arad, sunt mulți cetățeni care optează pentru returnarea obiectelor găsite!

DGPL Arad reiterează celor care aleg să nu procedeze în mod similar, că nepredarea bunurilor găsite, în termen de 10 zile, autorităților ori celor care le-au pierdut, constituie infracțiune. Persoanele care găsesc bunuri pierdute trebuie să țină seama, de asemenea, de faptul că acestea pot să conțină date cu caracter personal ce nu pot fi postate pe rețele de socializare și a căror dezvăluire este pedepsită de lege.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției