Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a pus pe jar, luni seară, întreaga scenă politică. Invitat la RTV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, liderul social-democraților a lansat bomba: partidul său ia în calcul, ca viitor candidat la alegerile prezidențiale din 2024, o personalitate care nu e membru de partid. Liderul PSD a enunțat numele lui Ion Cristoiu ca potențial candiddat la scrutinul prezidențial din 2024.

„România are nevoie de un preşedinte de stânga“, a spus Ciolacu, indicând că din partea PSD ar putea candida un intelectual. Ciolacu a mai spus că își dorește modificarea statutului PSD astfel încât să poată candida și o personalitate neafiliată partidului.

Cristoiu: E ca și cum, ca să scapi de una, îi spui că te însori cu Angela Merkel

Într-o intervenție în direct în podcastul EVZ Play, fondatorul EVZ a dezvăluit, cu mult simț al umorului, ce reprezintă manevra lui Marcel Ciolacu. Reputatul gazetar a subliniat că nu l-a consultat nimeni pe tema candidaturii sale din partea social-democraților.

„A fost o mișcare abilă, foarte interesantă. E ca și cum, când ești tânăr și vrei să scapi de una, să nu te însori cu ea, o să spui că te însori cu Merkel. Ca să scape de domnu Geoană, dl. Ciolacu a zis că partidul se va însura cu mine. El știe, nu am discutat niciodată.A folosit o comparație care nu risca să-i facă probleme (…) Să te ferească Dumnezeu să îi dai un intelectual pe la nas cu tămâia asta a politicii. Mai țineți minte când a candidat Nicolae Manolescu? De regulă intelectualii imediat împart ministerele”, a declarat Cristoiu în studioul EVZ-Capital.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției