Lucrările peste liniile de tramvai, care au început în această dimineață, la intersecția străzii Ștefan cel Mare, cu străzile Adam Müller-Guttenbrunn și Stan Dragu, au îngreunat circulația la fel și o defecțiune a unui tramvai Imperio Civitas. Astfel, o parte dintre călători au fost nevoiți să meargă cu taxi.

„Am stat în stație la Traian și o adolescentă a spus că nu circulă tramvaiele spre Gara Aradul Nou, deoarece sunt probleme. Am văzut un autobuz, dar nu am știut exact cum circulă și am luat taxiul”, a declarat una dintre arădence.

Contactat telefonic directorul CTP, Claudiu Godja, a declarat: „Au fost probleme cu un tramvai Civitas , a dat ceva eroare. A trebuit tractat. Circulația a fost îngreunată, deoarece, astăzi, au început lucrările la tranversarea peste liniile de tramvai. Tot au fost reclamații de la șoferi că diferența de nivel este destul de mare și își strică mașinile. Se lucrează sub trafic, nu este oprită circulația. Traficul va fi un pic îngreunat și va exista un pic de deranj”.

UPDATE: Directorul CTP a anunțat că s-a luat decizia ca timp de trei zile pe ruta Boul-Roșu -Gara Aradul Nou tramvaiele să fie înlocuite cu autobuze, în intervalul orar 8.00-17.00. În afara acestui program vor circula tramvaiele.

Recomandările redacției