CJA vrea să ia modelul adoptat în Verona, pentru dezvoltarea Drumului Vinului

0
135

Așa cum anunțam într-un număr trecut al ziarului, condu­cerea Consiliului Județean este pe cale să redezvolte relațiile cu Verona.
Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad şi-a început săptămâna aceasta seria de întâlniri la Verona. Acesta urmează să se întâlnească cu primarul oraşului, cu preşedintele provinciei Verona, cât şi cu actuali sau potenţiali investitori italieni care au afaceri în Arad, în frunte cu preşedintele Camerei de Comerţ din Verona. „Scopul vizitei noastre este să reînnodăm relaţia Aradului cu oraşe, provincii şi regiuni din nordul Italiei, având Verona ca ţintă principală. Aradul are o cifră semnificativă de investitori italieni, dintre care circa 170 sunt din Verona. Sunt investitori care au creat locuri de muncă şi contribuie la dezvoltarea judeţului nostru”, a spus Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.
Chiar miercuri, 28 iunie, delegaţia arădeană, condusă de Ius­tin Cionca s-a întâlnit cu inves­- titori din cunoscuta zonă viticolă Valpolicella. Aici, reprezentanții administrației arădene au discutat despre dezvoltarea Drumului Vinului din Podgoria Aradului. „Am discutat cu proprietarii unor crame din Podgoria Aradului, cu primari din zonă, si am stabilit să ne implicăm mai mult în dezvoltarea acestei regiuni.  Vizităm o importantă zonă viticolă din Verona să vedem cum funcționează aici Drumul Vinului şi cum putem implementa acest model la Arad“, a spus Iustin Cionca.
Împreună cu președintele Consiliului Județean Arad sunt și președintele Camerei de Comerț, Gheorghe Seculici, consilierul acestuia, Paolo Lorenzi și directorul Direcției Comunicare şi Strategii din Consiliul Județean, Andrei Ando.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.