COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală (GAL) “Podgoria Miniș-Măderat”, beneficiară a unui contract de finanțare încheiat cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale în cadrul Măsurii 19 LEADER, pentru implementarea sub-măsurilor 19.2 și 19.4 anunță pe toți cei interesați că a prelungit apelul pentru depunerea de proiecte cu finanțare nerambursabilă în cadrul măsurii 1.5/6C – „ Infrastructura de bandă largă din teritoriul GAL Podgoria Miniș-Măderat – investiții conexe”.

Fondurile publice disponibile în cadrul măsurii 1.5/6C, pentru această sesiune sunt de 74.403 euro.

Rata sprijinului (intensitatea sprijinului) va fi după cum urmează:

– pentru proiectele generatoare de venit, sprijinul public nerambursabil va fi de 90% din totalul cheltuielilor eligibile;

– pentru proiectele generatoare de venit de utilitate publică, sprijinul public nerambursabil va fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile;

– pentru proiectele negeneratoare de venit, sprijinul public nerambursabil va fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile.

Solicitanții eligibili în cadrul acestei măsuri sunt:

– Entităţi publice, ADI (Asociații de Dezvoltare Intercomunitară), APL (Autorități Publice Locale), Organizații Non Guvernamentale – O.N.G.-uri din comune și orașe aflate în teritoriul LEADER Podgoria Miniș – Măderat, cu respectarea legislației specifice și sub rezerva aplicării măsurilor de evitare a conflictului de interese;

– Grupul de Acțiune Locală Podgoria Miniș – Măderat, cu respectarea legislației specifice și sub rezerva aplicării măsurilor de evitare a conflictului de interese.

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect din cadrul măsurii 1.5/6C este de până la maxim 74.403 euro.

Data lansării Apelului de Selecţie: 30.07.2021

Data limită de depunere a proiectelor: 15.11.2021

Mai multe informații puteți afla consultând pagina noastră de internet www.galpodgoriaminismaderat.ro sau scriindu-ne la adresa de e-mail [email protected].

Vă așteptăm și la sediul nostru situat în comuna ŞIRIA, strada Regiment 85 INFANTERIE, nr. 162, jud. Arad, cod poștal 317340.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here