O piatră căzută dintr-o mașină a provocat un accident grav. Incidentul a avut loc, la  ora 17.58, la Gurahont.  Este o victima inconștient. Din înformațiile pe care le avem este vorba despre un consilier județean. La fața locului se deplasează în ajutor elicopterul Caransebeș.

UPDATE 1: Victima este de sex masculin și are 34 ani prezintă traumatism toracic și bazin, conștient. Este transportat la UPU Arad de către ESA Caraș.

UPDATE 2: Este vorba despre consilierul județean George B. 

UPDATE 3: Se pare că piatra s-a desprins de pe un deal, în zona Gurahonț. După impact, mașina condusă de George a intrat într-o autoutilitară care circula din sens opus.

UPDATE 4: Reprezentanții IPJ au declarat: „La data de 27 mai a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați despre un eveniment rutier, în care, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe D.N79/A, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un alt bărbat. Din cercetări s-a stabilit că, un bolovan s-ar fi dislocat de pe un versant, avariind partea din față a autoturismului, fapt care ar fi dus la coliziunea cu autoutilitara.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit, fiind transportat la spital de echipajele medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a șoferului autoutilitarei a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului, șoferului autoturismului urmând a-i fi recoltate probe biologice. Cercetările sunt continuate de polițiști, într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției