Într-o o atmosferă încărcată de emoție și optimism, primarul Zăbraniului, Dan Codrean și-a făcut intrarea în fața comunității, marcând astfel lansarea candidaturii sale pentru un nou mandat la conducerea comunei.

Evenimentul de duminică a atras o participare masivă din partea locuitorilor  din Zăbrani, din satele aparținătoare Chesinț și Neudorf, dar și a numeroși oficilali de la județ.

În discursul său captivant, primarul a mulțumit în primul rând celor prezenți pentru sprijinul și încrederea acordată, evidențiind energia pozitivă resimțită în sala plină. „Nu sunt omul vorbelor, ci al faptelor”, a subliniat Codrean, punând accentul pe realizările concrete din timpul mandatului său și pe proiectele viitoare pentru dezvoltarea și prosperitatea comunității.

”Am o echipă de consilieri determinată, oameni respectați, de bună credință care vor să muncească pentru binele și dezvoltarea comunității. Nu vin cu promisiuni, vin cu realizări și proiecte pentru care garantez. Suntem o echipă puternică, cu frică de Dumnezeu, cinstită, onestă, o echipă care pe 9 iunie continuă proiectele începute. Nu sunt un om conflictual, îmi place buna înțelegere, iubesc locurile acestea și cât trăiesc vreau să contribui la transformarea lor în bine”, a transmis Dan Codrean, primarul comunei Zăbrani.

 

Pe lângă susținerea locuitorilor, evenimentul a fost marcat și de prezența unor importante figuri politice județene, precum președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, și vicepreședintele Răzvan Cadar. Aceștia au adus laude candidatului și echipei sale pentru eforturile depuse în atragerea de investiții și dezvoltarea infrastructurii locale.

Cionca a subliniat importanța proiectelor de infrastructură, cum ar fi drumurile și rețelele de utilități, în îmbunătățirea calității vieții locuitorilor și în facilitarea accesului către centrele urbane importante din regiune, cum ar fi Arad și Timișoara.

”Am venit la Zăbrani cu bucurie, fiindcă avem ce arăta locuitorilor comunei, realizări frumoase și necesare, investiții pe care le-am făcut aici.

Primăria și Consiliul Județean au insistat la Zăbrani cu proiecte de drumuri, rețele de utilități și dezvoltarea serviciilor – ceea ce poate crea noi posibilități de câștig pentru localnici și ușurează deplasarea către Arad și Timișoara”, a spus Iustin Cionca, președintele CJ Arad.

În același ton, vicepreședintele CJ Arad, Răzvan Cadar, a evidențiat munca susținută a lui Dan Codrean în atragerea de investiții și în implementarea proiectelor care au avut un impact pozitiv asupra comunității.

”Particip la lansarea pentru un nou mandat a primarului din Zăbrani, Dănuț Codrean, un om harnic și implicat în dezvoltarea comunei! Dănuț Codrean a atras numeroase investiții importante pentru comunitate”, a spus Razvan Cadar, vicepreședintele CJ.

Evenimentul a fost un prilej nu doar pentru susținerea candidaturii lui Dan Codrean, ci și pentru consolidarea solidarității între administrațiile locale, evidențiind sprijinul și colaborarea reciprocă între comunele din zonă.

Așadar, lansarea candidaturii lui Dan Codrean pentru un nou mandat de primar la Zăbrani a fost un succes răsunător, marcând continuarea unei povești de succes pentru comunitatea locală. Cu un lider determinat, o echipă puternică și o viziune clară pentru viitorul localității, Zăbraniul se îndreaptă către un viitor plin de realizări și prosperitate pentru toți locuitorii săi.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției