O tragedie cutremurătoare a avut loc în comuna Borozel din Bihor, chiar în Săptămâna Mare. O mamă și-a înjunghiat propriul fiu, iar apoi a încercat să scape de responsabilitate prin intermediul unei minciuni șocante adresate polițiștilor.

Evenimentul tragic s-a petrecut marți seara. După ce și-a înfăptuit fapta, femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a pretins că fiul ei s-a sinucis cu un cuțit. Alertați de apelul disperat al mamei, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat de urgență la locuința familiei pentru a investiga situația.

Cu toate acestea, investigațiile polițiștilor au scos la iveală rapid adevărul crud al situației. A devenit evident că femeia încerca să ascundă crima comisă de ea însăși, încercând să o deghizeze sub pretextul unui presupus act de sinucidere al fiului său.

Conform informațiilor furnizate de ebihoreanul.ro, polițiștii au realizat că femeia minte și că ea este, de fapt, agresoarea în acest caz teribil. Se pare că între mamă și fiu a avut loc un conflict violent, iar într-un moment de furie, femeia a recurs la un act extrem, înjunghiindu-și propriul copil.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției