Cristian Mihai traversează o nouă perioadă foarte bună în primul său sezon la nivelul Superligii. Săptămâna trecută, tânărul mijlocaș a debutat cu gol în tricoul naţionalei U21, în victoria cu 1-0 din Armenia, iar apoi a fost declarat omul meciului de LPF în remiza albă înregistrată de UTA pe terenul lui „U” Cluj.

Mihai l-a înlocuit chiar pe coechipierul Cătălin Vulturar în meciul disputat la Armavir, în Armenia, iar la final cei doi s-au bucurat împreună pentru o victorie importantă: „În momentul de față mă simt încrezător, sunt foarte bine fizic și mental și aștept meciul de vineri, în care vreau să demonstrez că meciul trecut contra Botoșaniului a fost o greșeală. Domnul Pancu m-a felicitat, ca orice antrenor, a fost bucuros, atât el, cât și colegii și sper la cât mai multe reușite, atât la națională, cât și la UTA. Și Cătălin (n.a. Vulturar) m-a felicitat și a fost foarte bucuros pentru mine, îmi doream să fi jucat cu el la mijloc, dar important este că am câștigat și avem speranțe pentru calificare. E frumos, am jucat de mici în aceeași echipă, acum ne-am revăzut după patru ani, cât a stat el în Italia, ne simțim bine împreună și sperăm ca în viitorul apropiat să jucăm cât mai multe meciuri împreună”

Vineri, de la ora 17:30, utiștii joacă pe teren propriu împotriva ultimei clasate, FC Botoșani. La ultimul meci dintre cele două formații, 2-2 la Arad în februarie, Mihai a comis eroarea care a dus la a doua reușită a oaspeților, așadar are o revanșă de luat: „Întâlnim o echipă a Botoșaniului foarte bună în momentul de față, cu un ultim joc foarte bun, cel cu Iași, în care au revenit de la 0-1 și ne va aștepta un meci foarte greu. Cu siguranță am de luat o revanșă, atât eu, cât și colegii, și sunt sigur că o vom face vineri la ora jocului. Ar fi foarte important să terminăm pe primul loc în play-out, pentru că noi pe parcursul campionatului ne-am propus play-off-ul și l-am ratat în ultima etapă, iar câștigarea play-out-ului ne-ar da un moral bun pentru anul viitor, să credem că vom putea prinde primele șase” a afirmat mijlocașul.

Decizia Comisiei de Apel cu privire la sancțiunea aplicată UTA-ei, patru meciuri fără spectatori și 100.000 de lei amendă, va veni mâine, dar dacă accesul general nu va fi permis, atunci jucătorii echipei „roș-albe” vor fi susținuți din tribune de copii: „Va conta faptul că vor fi copiii pe stadion, sper ca ei să compenseze lipsa suporterilor. Cu siguranță ne vom putea motiva, chiar dacă vom juca împotriva echipei de pe ultimul loc, trebuie să ne motivăm la fiecare meci, suporterii sunt un plus pentru noi și sperăm să facem un meci foarte bun și să îi mulțumim pe cei care se uită de la televizor” a declarat Cristian Mihai. Mijlocașul și antrenorul său, Mircea Rednic, au fost însoțiți la conferința de presă de astăzi de patru tineri suporteri.

Evoluțiile bune ale mijlocașului în Superligă au atras atenția FCSB-ului, iar în ultima perioadă au apărut zvonuri legate de un transfer al său în capitală: „Încă este devreme, mă concentrez aici la UTA, să fac meciuri cât mai bune și nu mă gândesc să plec, aș dori să mai joc încă un an, cel puțin, la UTA, să am meciuri în picioare. Cu David (n.a. Miculescu) am vorbit cât a fost la Arad și ne înțelegem bine, acum n-am vorbit, în ultima perioadă, dar suntem prieteni, vorbim când mai vine pe la Arad” a spus fotbalistul arădean.

FOTO: UTA Arad

Lasă un răspuns

Recomandările redacției