de SIMION TODOCA

Toate promisiunile partidelor politice, fie de stânga sau de dreapta, că vor desființa pensiile „speciale” s-au dovedit cinice și mincinoase. Cum să lase șacalii prada din colți, când ea îi satură pe ei și pe generațiile care vor veni după ele?

Tonele de bani care sunt direcționate către ei reduc drastic pușculița pensiilor, care nu mai ajung la săracii pensionari de rând, cu toate că au cotizat toată viața.

Ipocrizia a fost întotdeauna arma politicienilor. Îmi aduc aminte că parlamentarii din primul eșalon al partidului lui Băsescu, PD, au jurat că vor promova o lege care să interzică parlamentarilor mai mult de un mandat. Vorbe-n vânt! Toate celelalte partide au aplaudat inițiativa, dar votul a ieșit cum trebuie, așa că deputații și senatorii pot acum la câte mandate poftesc.

Dar, pentru că asta trebuie să vrea și poporul, parlamentarii s-au făcut luntre și punte pentru a-și asigura sprijinul primarilor și președinților și vicepreședinților consiliilor județene, cei care țin în mâini voturile prostimii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției