Cu mare bucurie, Liga studenților U.V.V.G, cu sprijinul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a pus prima piatră de temelie a unei competiții care sperăm că va avea multe ediții de acum înainte : Cupa Prieteniei.

Pentru prima ediție, s-au jucat meciuri de baschet, volei și fotbal, echipele adversare venind de la Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara.

Pata de culoare au dat-o, fără nicio îndoială, majoretele din Timișoara, care, împreună cu galeriile celor două universități au creat o atmosferă de competiție, cu un iz de prietenie.

Inițiativa a beneficiat de sprijinul doamnei Rector, prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci, care este mereu alături de Liga U.V.V.G., și căreia dorim să-i mulțumim din suflet pentru sprijin.

Totodată, mulțumim partenerilor nostri, alumni UVVG, care ne-au sprijinit în organizarea acestei competiții frumoase:  Cornel Ilisie -Valex Logistic, Tinu Alexa – Salon Marem, Alin Chisiu – Everbio.

Câștigătorii sunt toți studenții, rezultatele meciurile dovedindu-se, la final, mai puțin importante.

La anul, sperăm să aducem și echipe de la alte universități din țară și -cine știe?-, poate mai curând decât credem, din străinătate.

 

 

Recomandările redacției