Curticiul face demersuri pentru a reprograma meciul de la Pecica și îl vrea pe Alin Drăgan pe banca tehnică

0
225

Etapa cu numărul 5 a Ligii a IV-a Arad a venit cu prima neprezentare. Frontiera Curtici nu a mai ajuns la Pecica, dând un semnal clar că lucrurile nu sunt tocmai roz la Graniță. Totuși, conducerea clubului susține că proiectul noii societăți merge mai departe și: „Vom face demersurile necesare să reprogramăm partida de la Pecica. Pur și simplu, autocarul cu care trebuia să facem deplasarea nu s-a mai prezentat la ora stabilită și am fost în imposibilitatea de a ne prezenta la meci”, a menționat Ghiță Tăuceanu, directorul sportiv al Frontierei.
Fără punct câștigat în cele trei partide oficiale, curticenii nici nu i-au găsit înlocuitor lui Mircea Aslău pe banca tehnică. Timp de două săptămâni s-au purtat negocieri cu Flavius Moisă, care, însă, a devenit cursant al licenței B și va avea drumuri dese la București. În plus, are treaba sa de antrenor la Viitorul Arad.
Astfel, curticenii s-au reorientat spre Alin Drăgan, care a mai pregătit-o pe Crișul în stagiunea 2015-2016, alături de tatăl său, cu o clasare pe locul 3, la 5 puncte în spatele campioanei Cermei. Fostul atacant al UTA-ei, FC Național sau MTK Budapesta nu a mai activat nici ca jucător după despărțirea din iarnă de Unirea Sântana, iar acum a cerut timp de gândire și, bineînțeles, stabilitate financiară pentru a accepta postul de „principal” la Frontiera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.