olaUTA a demarat cantonamentul de la Gyula în 20 de fotbaliști și asta pentru că Daniel Ola a fost oprit la granița maghiară joi seara. Ghanezului nu i s-a permis să revină în Spațiul Schengen, conducătorii arădeni greșind că nu l-au oprit în Ungaria pentru o zi, ci l-au mai adus la Arad. Până la urmă, s-a găsit o soluție pentru fundașul central de 31 de ani, care va ajunge luni seara la Budapesta și apoi Gyula via… Roma.
El ar putea fi însoțit de un fost coleg în campionatul Lituaniei, un atacant de culoare de 29 de ani de 1,83 metri. Dar, utiștii vor alege această variantă doar dacă Modena nu-și va împrumuta la Arad unul dintre atacanții de rezervă, care nu a evoluat nici ieri în campionat, în disputa cu Bari. Arădenii mai așteaptă și răspunsul lui Maximiliano Laso, care cântărește bine oferta lui Adrian Marțian, care nu-i mai dă argentinianului nici pe jumătate salariul din stagiunea precedentă în „alb-roșu”.
Duminică, „textiliștii” au avut programate două antrenamente la Gyula după disputa amicală de sâmbătă cu Keskemet, echipă ce a aliniat mulți tineri de la echipa secundă ce evoluează în eșalonul trei, dar și trei dintre titularii obișnuiți în prima ligă. Nu există probleme medicale în cadrul lotului, Ardelean și Popescu revenindu-și după problemele me­- dicale cu care s-au confruntat la mijlocul acestei săptămâni. De fapt, mijlocașul ofensiv a și marcat singurul gol al testului din weekend, după o pasă a lui Apostu.

Recomandările redacției