Black Friday este ziua cu cele mai multe promoţii din an. Cel mai mare retailer din România a pregătit peste trei milioane de oferte la o gamă variată de produse. Românii care au aşteptat tot anul reducerile de Black Friday, au urmărit preţurile produselor din lista de dorinţe încă de luna trecută.

Printre produsele cele mai căutate  se află telefoane, electrocasnice, haine dar și vouchere la tratamente corporale, carne de porc dar şi vacanţe şi  bilete de avion.

 

Unul dintre cei mai mari retaileri din România a vândut după primele 45 de minute ale campaniei produse și servicii în valoare de puțin peste 225 de milioane de lei, cu o medie de 1.366 de lei per client. Numărul total de clienți a fost la ora 8:00 de 164.658.

Din produsele speciale s-au comandat 9 automobile, 224 de nopți de cazare, 868 de grame de aur și aproape 6 tone de carne de porc.

Topul județelor cu cele mai mari sume ale cumpărăturile până la ora 08:00 au fost: Iași, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Dolj, București, Cluj, Timiș şi Constanța.

Sursa Observator.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției