De trei săptămâni un arădean plecat la plimbare este de negăsit. Omul a dispărut în data de  09.01.2023, după cum anunța o postare de pe o rețea de socializare. Arădeanul Florea Ambrosie în vârstă de  72 ani din Arad, locuiește în cartierul Aurel Vlaicu și se pare că are probleme de sănătate.  Cu toate că familia a postat pe internet poze cu bărbatul, iar în oraș sunt afișe care anunță dispariția arădeanului, acesta este de negăsit.

La postarea din această dimineață de pe grupul Trafic Arad, au fost arădeni care au povestit că l-au zărit pe bărbat în timp ce rupea afișele cu el, dar nu au sesizat poliția. ,,Nu se poate așa ceva , ieri în jurul orei 13-14 l-am văzut în confecții. A rupt afișul de pe panoul din stația de tramvai, eu am crezut că e vreun nebun, eu n-am știut situația îmi cer scuze!  Daca mai vad ceva , anunț poliția”, spune un arădean.

În cazul în care  îl vedeți vă rugăm să apelați 112. Arădeanul are următoarele semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 60 kg, ochi căprui, păr cărunt. În  momentul dispariţiei era îmbrăcat cu blugi, geacă maro închis, iar pe cap purta o șapcă de blugi albastră.

Iată textul postării:

,,Persoana dispărută din 09.01.2023 Florea Ambrosie de 72 ani din Arad, cu probleme de memorie, locuiește în Vlaicu, Dacă îl vedeți apelați 112”.

sursa Arad Trafic

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției