În perioada 20-24 octombrie o delegație, compusă din  director și trei cadre didactice de la Liceul Tehnologic de Electronică şi Automatizări „Caius Iacob” Arad, a efectuat o vizită de studiu în Malaga, Spania.

Vizita a fost coordonată de HiperActivity, organizație specializată în management de proiect și consultanță pentru programe europene în domeniile educației, formării, ocupării forței de muncă și dezvoltării locale.

Această vizită a avut ca scop prezentarea organizației și activitatea acesteia. În cadrul acestui eveniment delegația a vizitat companiile unde elevii pot desfășura stagii de pregătire practică în cadrul mobilităților Erasmus+ (Denso Ten – Malaga, Spania și VisitasVirtuales.com), precum și spațiile de cazare destinate elevilor și profesorilor participanți în mobilități europene. De asemenea s-a organizat o întâlnire cu reprezentanții Consiliului Regional din Malaga, unde a fost prezentat deparatmentul care se ocupă de atragerea de fonduri europene, a transmis prof. Pantea Marius Andrei de la Liceul Tehnologic de Electronică şi Automatizări „Caius Iacob” Arad

Recomandările redacției