După eliminarea dramatică din Cupa Italiei, 2-2 și 1-4 la penalty-uri pe terenul Fiorentinei, Parma a întâlnit-o astăzi pe Palermo în cadrul etapei 16 din Serie B, iar meciul a fost unul spectaculos, încheiat la egalitate, 3-3. Dennis Man a fost titularizat de antrenorul Fabio Pecchia, însă nu a prins o zi bună și a fost înlocuit în minutul 73 cu conaționalul Valentin Mihăilă.

Formația gialloblu a dominat partida, însă oaspeții au fost foarte eficienți în prima repriză, marcând de două ori din două șuturi trimise pe spațiul porții. Ambele reușite i-au aparținut lui Matteo Brunori, iar Palermo a intrat la pauză în avantaj, scor 2-0. Nahuel Estevez a redus din diferență pentru gazde, însă Jacopo Segre a făcut 3-1 în minutul 85, iar echipa rosanero era aproape sigură de victorie. Fotbaliștii Parmei nu s-au dat bătuți însă și au reușit să marcheze de două ori în prelungiri, prin Valentin Mihăilă (90+1) și Gabriel Charpentier (90+5).

Deși nu a învins, echipa lui Dennis Man revine pe primul loc în Serie B, la un punct în fața celor de la Venezia, care au pierdut cu 1-0 ieri pe terenul lui Cremonese. În următoarea etapă, Parma va juca în deplasare la Cosenza, sâmbătă, de la ora 17:15.

FOTO: Parma Calcio 1913 (twitter)

Recomandările redacției