În această seară, de la ora 20:00, iubitorii de teatru din Arad sunt invitați la deschiderea celei de-a XI-a ediții a stagiunii Teatrului de Vară Ethos. Evenimentul inaugural îi aduce pe scenă pe îndrăgiții actori Magda Catone și Claudiu Bleonț, care vor încânta publicul cu spectacolul „Un bărbat și mai multe femei”.

 

Ediția din acest an a stagiunii de vară se va desfășura în curtea Centrului Cultural Județean Arad, pe strada Gheorghe Barițiu, în fiecare miercuri, în perioada 19 iunie – 14 august. Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Ionel Bulbuc, a anunțat un program impresionant, care va aduce pe scenă nouă spectacole de excepție, reunind unele dintre cele mai mari nume ale teatrului românesc.

 

Printre invitații de seamă ai acestei ediții se numără actori consacrați precum Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, Mihai Călin, Doina Teodoru și Octavian Strunilă. Fiecare miercuri va fi o ocazie specială pentru arădeni de a se bucura de spectacole variate și de înaltă calitate, într-un cadru pitoresc și relaxant.

 

Spectacolul de deschidere „Un bărbat și mai multe femei” promite să fie o comedie savuroasă, care va aduce zâmbete și bună dispoziție publicului prezent. Magda Catone și Claudiu Bleonț, doi actori de mare valoare, vor interpreta roluri captivante, demonstrându-și încă o dată talentul și versatilitatea.

 

De-a lungul celor două luni de vară, stagiunea Ethos va oferi publicului un amestec de comedii, drame și spectacole de improvizație, menite să satisfacă gusturi variate și să atragă un public divers. Evenimentele se vor desfășura într-o atmosferă intimă și prietenoasă, în curtea Centrului Cultural Județean Arad, un loc ideal pentru serile calde de vară.

 

Stagiunea Teatrului de Vară Ethos reprezintă o oportunitate extraordinară pentru arădeni de a se conecta cu arta teatrală și de a participa la un eveniment cultural de anvergură. Inițiativa contribuie semnificativ la îmbogățirea vieții culturale a orașului, oferind spectacole de calitate într-un format accesibil și atractiv.

 

„Ne dorim ca această stagiune să fie o adevărată sărbătoare a teatrului și să ofere publicului arădean seri de neuitat. Avem un program diversificat și actori de mare valoare, care sunt sigur că vor încânta audiența. Vă invităm pe toți să ne fiți alături și să vă bucurați de aceste spectacole extraordinare,” a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședintele CJ Arad.

 

Nu ratați deschiderea acestei ediții promițătoare și veniți să vă bucurați de o seară de teatru de neuitat! Stagiunea Teatrului de Vară Ethos vă așteaptă cu porțile deschise și cu promisiunea unor spectacole de excepție pe parcursul verii.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției