Răzvan Gorcinski, fostul toboșar de la Proconsul, a murit, iar anunțul trist a fost făcut chiar de membrii trupei. Bărbatul era internat în spital având septicemie.
Chiar ieri, Glasul Aradului scria despre faptul că lumea rockului este în șoc! Răzvan Gorcinski, bateristul trupei conduse de arădeanul Kempes, se afla internat în stare critică. Muzicianul suferea în urma instalării unei septicemii neașteptate.

Acesta a mai colaborat cu trupa Proconsul și cu arădeanul Leo Iorga.
Răzvan Gorcinski era internat în spital având septicemie. În urmă cu o zi, Florența Marin, o apropiată a artistului, spunea că Răzvan se lupta pentru viața sa din cauza unei septicemii.
„Ne aflăm în fața unei situații dificile și sensibile. Vreau să ne adunăm cu gândurile și rugăciunile noastre în jurul unui om special, un artist talentat și un suflet frumos. Artistul nostru drag, Răzvan Gorcinski, se află într-o luptă acerbă pentru viața lui. In urma unei septicemii neașteptate, care a pus stapanire pe corpul sau plin de viata, starea lui de sanatate este critica.
Răzvan nu este doar un nume în lumea muzicii, ci și un prieten drag și un coleg de neuitat. A lăsat amprenta sa muzicală în trupe de legenda care au creat povesti precum PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, a împărtășit pasiunea sa pentru ritmuri alaturi de Proconsul și mai recent, Kempes, dar si la Morandi si Antract,iar acum se află la răscrucea unei bătălii vitale.
Răzvan, în aceste momente dificile, vrem să știi că nu ești singur. Ești înconjurat de noi toti, care îți apreciem talentul, bunătatea și pasiunea pentru muzică. Să știi că fiecare gând și rugăciune trimisă către tine poartă cu sine energia noastră de vindecare și putere.
În același timp, să nu uităm să ne îndreptăm gândurile noastre calde si incurajarea noastra către familia lui Răzvan. În aceste momente de nesiguranță și așteptare, sprijinul noastru aduce alinare și putere în această călătorie plină de provocări.Să le trimitem toată puterea noastră, toată iubirea noastră și toate rugăciunile noastre pentru a depăși acest moment critic.
Să ne amintim de toate clipele minunate pe care le-am împărtășit cu Razvan și să sperăm într-o întoarcere sănătoasă, să depășească această încercare și să se întoarcă printre noi, cu zâmbetul său molipsitor și pasiunea lui pentru muzică.
Fie ca puterea muzicii să îl însoțească și să îi ofere curajul de a lupta în această bătălie.
Legati de pasiunea pentru muzica si viata, indiferent de religie si distanta, haideți să ne unim sufletele în această rugăciune comună, și să trimitem un mesaj puternic de iubire și speranță. #RugămPentruRăzvan.
Răzvan, suntem alături de tine, în gând și în suflet. Fii tare, înfruntă cu curaj această provocare și să știi că nu ești singur în această luptă.. Să simți căldura și energia noastră, și să înfrunți această provocare cu curaj și determinare.
Te iubim!”, scrie Florența Marin.

Dumnezeu să-l odihnească!

Răzvan avea 42 de ani.

Recomandările redacției