Dinamo va juca și în sezonul următor în Superligă. „Câinii roșii” au remizat cu Csikszereda la Miercurea Ciuc, scor 0-0, în manșa secundă a barajului de menținere și au reușit să evite retrogradarea.

Meciul nu a fost unul ușor pentru formația antrenată de Zeljko Kopic, care a fost dominată destul de clar de gazde. Fostul utist Soufiane Jebari a înscris un gol frumos în minutul 13, cu un șut la vinclu, însă reușita a fost anulată pentru offside după o verificare în camera VAR. Ciucanii au stat mai bine la capitolul posesie și și-au creat mai multe ocazii la poarta lui Golubovic, însă jucătorii din compartimentul ofensiv nu s-au ridicat la nivelul meciului și Dinamo a scăpat fără gol primit.

Așadar, bucureștenii se impun cu scorul general de 2-0, după „dubla” reușită în meciul tur de Dennis Politic, și continuă în prima divizie, în timp ce Csikszereda rămâne în Liga a II-a.

Formații:

FK Miercurea Ciuc: Gyenge – J. Nagy (Jelena 78), Kelemen, Csuros, Apro – Sz. Veres (B. Pinter 43), Szondi (Gheralia 78) – Babati, Jebari (Anderson Ceara 29), Gal-Andrezly – Makrai. Rezerve neutilizate: Karacsony – Gergely, Vita, Bloj, Ronai. Antrenor: Robert Ilyeș

Dinamo: Golubovic – Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr (R. Grigore 83) – Milanov (Cr. Costin 75), Gnahore, Pavicic (D. Iglesias 46) – Bani, Abdallah (Bordușanu 87), Politic (Gregorio 87). Rezerve neutilizate: Răilean – N. Roșu, Ilic, Edgar Ie. Antrenor: Zelkjo Kopic

Arbitru: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca). Asistenți: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel) și Alexandru Filip (Constanţa).

Arbitru VAR: Florin Andrei (Târgu Mureş). Asistent VAR: Claudiu Marcu (Constanţa). Rezervă: Sorin Vădana (Cluj-Napoca).

Observator arbitri: Ioan Onicaș (Zalău). Delegat joc: Aurel Ionescu (Bucureşti)

 

FOTO: FK Csikszereda (facebook)

Lasă un răspuns

Recomandările redacției