Doar UTA i-a bătut în amicale: Crișul Chișineu-Criș – Frontiera Curtici 1-0

0
180

A trecut și weekendul ultimelor repetiții pentru divizionarele terțe arădene. Lipova a făcut 1-1, vneri, cu Ghiroda, pentru ca sâmbătă, prima care a intrat pe teren a fost Crișul Chișineu-Criș. Aceasta a găzduit-o pe terenul „Aurel Ardelean” pe Frontiera Curtici, formație cu pretenții în în Liga 4-a, la care evoluează și Mucha, Gligor (absent la acest meci) și Alin Mihai, fotbaliști trecuți, recent, și pe Crișul.
Partida a fost, în general, la discreția trupei gazdă, care – însă – a reușit să marcheze o singură dată. A făcut-o în minutul 55, la capătul unei faze frumos lucrate. Clej l-a deschis pe Ciornei, acesta a combinat cu Balla, care i-a pus mingea pe cap lui Modan în 6 metri: 1-0. Cu 9 minute înainte de final, Ciornei a obținut un penalty, dar Trifoi a ghicit execuția lui Modan și a rămas victorie mică pentru Crișul.
În afară de UTA, nicio echipă nu a trecut de Crișul în amicalele iernii. Piț și colegii săi
i-au mai impus remiza Ripensiei și au mai trecut de UTA U19 (2-0), Sânnicolau Mare (2-1) și Becicherecu Mic (3-2). „Un meci de uzură, cu destule momente de precipitare și de pase decisive când nu era cazul. Trebuie să corectăm construcția și dezvoltarea jocului pentru a reuși să ducem mai multe mingi în fața porții după anumite trasee de joc. Implicarea și efortul băieților au fost destul de bune, nu am primi gol, ne-am creat situații bune, știm ce avem de lucrat pentru a obține sâmbăta viitoare un rezultat pozitiv”, a spus Adrian Abrudean, cu o săptămână înaintea derby-ului pe puncte cu Progresul Pecica. Pavel și Onuțan au fost menajați, dar au avut antrenament separat.
Fără Varga, Gligor, Don, Morar și Ursoi, curticenii au avut destule improvizații în special în linia de fund. „Având în vedere că a trebuit să facem multe improvizații în defensivă și am jucat cu o echipă bună de ligă a treia, a fost un meci bun, un antrenament reușit. Mai avem două săptămâni în care vrem să recuperăm toți accidentații, nu sunt probleme grave. Mai jucăm sâmbăta viitoare la Șofronea și peste două săptămâni vom fi pregătiți de meciurile pe puncte”, susține Radu Anca, antrenorul „vameșilor”.
Formații:
Crișineu-Criș: Zamfir – Ciornei, Sabău, Nistor, Suslak – Piț, Ember, Teședan, Balla – Modan, Marian Codrea. Au mai jucat: Mihuța, Susan, Lazăr, Mario Codrea, Clej, Tambor.
Curtici: Mucha – Huțanu, Gavriș, Gurban, Vereș – Avrămuțiu, Hanc, Copil, Apostol – Brândușe, Alin Mihai. Au mai intrat: Trifoi – Crișan, Dochița, Cornean, Ciupuligă (2005).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.