Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au transmis în această dimineață un mesaj de condoleanțe, exprimându-și regretul profund la trecerea în neființă a colegei lor, Costea Camelia Marinela, care a ocupat funcția de garderobieră în cadrul spitalului.

„Suntem alături de familia îndurerată, la trecerea în neființă a celei care a fost colega noastră, Costea Camelia Marinela, garderobieră la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Arad.

Costea Camelia Marinela a fost un membru dedicat al echipei spitalului, contribuind la bunul mers al activităților zilnice cu profesionalism și devotament. Colectivul spitalului deplânge pierderea unei colege apreciate și iubite, care va rămâne în amintirea tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaște și de a lucra alături de ea.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad își exprimă sprijinul și solidaritatea față de familia îndurerată, oferind condoleanțe și încurajări în aceste momente dificile. Comunitatea medicală și personalul auxiliar al spitalului se vor reuni pentru a aduce un ultim omagiu colegei lor, Costea Camelia Marinela, care a lăsat în urmă o amprentă de neșters prin munca și dedicarea sa.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

Lasă un răspuns

Recomandările redacției