Conform Familiei Regale a României, la această oră se fac pregătiri intense pentru ca Satul Regal și Parcul Castelului Săvârșin să se deschidă publicului luna viitoare. ”Sperăm ca, în zilele de 28, 29 și 30 aprilie 2023, Fundația Colecția Regală să poată organiza o amplă serie de evenimente sportive, culturale, educative, precum și atracții turistice, la care publicul să fie primit cu brațele deschise”, se precizează în postrea de pe facebook.

Domeniul Regal Săvârșin va fi deschis publicului în perioada mai-octombrie 2023. Vor putea fi vizitate Satul Regal, Casa Ceaiului, Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai și Magazinul de Suveniruri în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 9.00 și 18.00.

De asemenea Parcul Regal poate fi vizitat în aceleași zile, dar numai cu înscriere prealabilă, la telefon: 0770 562 822, precum și pe e-mail: contact@savarsinregal.ro/ Vizitarea parcului se face numai în prezența unui ghid.

”Vă rugăm să citiți site-ul oficial Săvârșin Regal înainte de a veni să vizitați domeniul. Programul de vizitare poate suferi modificări de la o lună la alta”, se mai precizează în anunțul Familiei Regale.

Recomandările redacției