ACTUALIZARE: Dominic Fritz are 49% din voturi, față de 35% cât a obținut Nicolae Robu.

Drulă, președintele USR, a declarat că Dominic Fritz a câștigat primăria Timișoarei.

De asemenea, potrivit numărătorii paralele făcute în mai multe secţii de votare, Dominic Fritz a câştigat alegerile pentru un nou mandat de primar al Timişoarei. De altfel, el a avut un discurs de învingător, imediat după închiderea urnelor, conform debanat.ro

Potrivit primelor date venite din secţiile de votare, Dominic Fritz va câştiga din nou alegerile pentru scaunul de primar al Timişoarei, şi încă la un scor mare.

„Din toate semnalele pe care le avem, suntem încrezători că Timişoara a ales să meargă înainte. În ciuda tuturor calomniilor, atacurilor, dezinformărilor, timişorenii au arătat astăzi discernământ, timişorenii au onorat cu votul lor munca dusă în ultimii patru ani şi au spus foarte clar că acest oraş va merge în continuare pe un drum european. Au spus foarte clar că acest oraş între minciună şi adevăr va alege mereu adevărul, între lumină şi întuneric va alege lumina şi Timişoara a arătat astăzi că PSD poate fi învins”, a declarat Fritz.

În schimb, la PNL este tristeţe.

“Nu știu să se fi făcut un exit-poll aici, nu avem știre, prin urmare nu avem ce să comentăm”, a spus, scurt, Nicolae Robu.

sursa: debanat.ro

Lasă un răspuns

Recomandările redacției