Este alertă în judeţele Argeş şi Botoşani, după ce două fete în vârstă de 13 ani au plecat ieri de acasă şi nu s-au mai întors. Maria şi Eliza au fost date dispărute de familiile lor, iar poliţia cere sprijinul cetăţenilor pentru a le putea găsi.

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din municipiul Botoșani. Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.

„Sunaţi la 112 dacă o vedeţi pe Maria! Poliţiştii botoşăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore, de 13 ani, din municipiul Botoşani, care astăzi, în jurul orei 12:00, a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit”, au transmis, marţi seară, poliţiştii din Botoşani.

Bobeică Narcisa Maria

Semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălțime, păr brunet lung, ochi negri. Copila poartă blugi de culoare gri, hanorac, adidași albi, are un ghiozdan de culoare neagră, cu model floral.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, au mai transmis poliţiştii IPJ Botoşani.

 

O altă fată de 13 ani, dispărută în Argeş

La rândul lor, oficialii IPJ Argeş anunţă că politiştii din cadrul  Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră de 13 ani, Eliza Maria Niţu, din Mioveni, a plecat de la domiciliul său, în cursul acestei zile, şi nu s-a mai întors.

Eliza Maria Niţu

Semnalmente: aproximativ 150 cm înălţime, păr blond, lung, prins în coc, ochi căprui;

Fata poartă hanorac roz cu glugă, pantaloni negri, adidaşi de culoare închisă.

Persoanele care pot da relaţii cu privire la minora în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau Poliţia Oraşului Mioveni, la telefon 0248 261499.

Sursa Observator.ro

Lasă un răspuns

Recomandările redacției