Ceea ce trebuia să fie o duminică relaxantă, s-a transformat în clipe de groază pentru părinții unor copii duși în parc la joacă. 

Se pare că, în decursul a doar câteva zeci de minute, trei copii au fost foarte aproape de o nenorocire la locul de joacă. Este vorba despre un parc din cartierul „Aurel Vlaicu“, din zona UTA. 

Pentru început, două mămici și-au scos fetele la joacă. Copii fiind, cele două fetițe au mers direct pe tobogan, ceea ce nu știa nimeni era faptul că toboganul era rupt, iar în clipa în care una dintre fete a încercat să se dea pe el, aceasta a rămas suspendată la aproximativ 2 m deasupra pământului într-un tobogan care s-a desprins de căsuța de care era prins. Astfel, ambele fetițe s-au ales cu o sperietură groaznică, una dintre ele sfârșind cu numeroase julituri de la cuiele care au rămas prinse de căsuța toboganului. 

După aceea, la doar câteva minute distanță, același parc reușește să mai facă o victimă, de data aceasta, un băiețel. Se pare că băiatul în vârstă de șase ani, în încercarea de a se da pe tobogan, acesta a căzut în cap de la înălțimea toboganului. 

Autoritățile au fost sesizate și se așteaptă rezolvarea neregulilor. 

Recomandările redacției