Un tânăr din Oradea, dependent de droguri, a mers la Urgenţe de 64 de ori în două luni. El s-a supărat că medicii nu-i fac analizele despre care a citit pe Google.

Dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD Bihor, a declarat că un tânăr din Oradea a venit la Unitatea de Primi Urgențe de 64 de ori din noiembrie până acum. Fiind dependent de droguri, el se temea că a făcut infarct și se supăra că medicii nu-i făceau toate analizele pe care le găsea el pe Google. Medicul a precizat că la Urgențe sunt primiți toți pacienții, dar unii ar trebui să înțeleagă faptul că trebuie să se adreseze medicilor specialiști pentru a-și rezolva cu adevărat problemele.

„Un tânăr din Oradea care a revenit în UPU din noiembrie de 64 de ori. A fost până la începutul anului acesta pentru că ştie că după consumul de cocaină riscul să dezvolte infarct miocardic este mare. Şi atunci revine ca să verifice dacă nu cumva a făcut infarct miocardic.

E electrocardiograma care este suverană, îi facem pentru că nu vrem să păţească ca în fabula cu Petrică şi Lupul, îi spunem că nu are infarct dar el este nemulţumit pentru că nu îi facem acele analize suplimentare pe care el ar vrea să i le facem şi pe care le identifică pe Google, crede că acelea îl exonerează de infarctul miocardic”, a declarat şeful UPU-SMURD Bihor, pentru News.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției