În week-end au avut loc meciurile etapei a 5-a din play-off-ul Ligii de Tineret și a Ligii Elitelor U17. Ambele echipe ale Academiei UTA angrenate în aceste competiții au evoluat în deplasare.

Echipa Under 18, antrenată de Alexandru Gaica, Costel Bogoșel și Adrian Ungur, s-a impus cu 1-0 la Sfântu Gheorghe, unicul gol al meciului fiind marcat de Ekmekci. Componența echipei a fost formată din Mociu – Manoilă, Iurasciuc, Bokșe, Anișorac, Ristin, Salka, Popa, Ronai, Negoescu. Au mai jucat: Mitu, Țintaș, Purdescu, Mircea și Molnar.

Tot la limită s-a impus și UTA U17 antrenată de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș. A fost 2-1 la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda, meci în care Adelin Nica a marcat ambele goluri ale roș-albilor. UTA a jucat în componența: R. Rusu – Felea, Marinescu, Joldea, Buză, Bădău, Funkenhauzer, Indreica, Nica, M. Rusu, Kyryscenko. Au intrat pe parcurs: Vâlcu, Maghiar, Bercea, Curtuiuș, Olăroiu.

În clasament, la Liga de Tineret, UTA U18 ocupă locul 1, cu 35 de puncte (10 mai mult decât prima urmăritoare, Viitorul Cluj) în timp ce la Liga Eliterlor U17, UTA e pe 5, cu 25 de puncte, apropiindu-se la un singur punct de echipa învinsă, Csikszereda. În etapa viitoare, care va avea loc duminică 26 martie, echipele Academiei vor juca tot în deplasare, la Viitorul Cluj (UTA U18) respectiv FC Argeș (UTA U17)

(foto: academia-ura.ro)

Recomandările redacției