Un accident între mai multe mașini a avut loc pe Autostrada A1 Sibiu – Pitești, între Tălmaciu și Tălmăcel, în județul Sibiu. Acesta este primul astfel de eveniment rutier de la deschiderea singurului lot al Autostrăzii, cel dintre Sibiu și Boița.

În prima fază a avut loc o tamponare fără victime. Participanții erau dați jos din mașini, când, după cinci minute, a venit din spate o altă mașină, cu viteză, și i-a izbit.

În urma impactului, o victimă a fost aruncată în gol, 25 de metri, între poduri. 

Traficul rutier de pe A1, pe direcția Sibiu – Boița, este deviat la km. 237+800, Mohu, pe DN 1/DN 7, Veștem – Tălmaciu – Boița.

„Date fiind atât avertizările de ceață, cât și cele de ploaie înghețată, le reamintim conducătorilor auto necesitatea adoptării în trafic a unui comportament preventiv, prin reducerea vitezei de deplasare, mărirea distanței între autovehicule, utilizarea frânei de motor și evitarea manevrelor bruște”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

În accident au fost implicate 6 autovehicule și 9 persoane. În urma evaluării medicale 7 persoane  nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital.

O persoană de sex masculin în vârstă de 27 de ani a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Sibiu.

Cea de-a 9 persoană implicată în accident de aproximativ 48 de ani, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia. 

sursa: antena3.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției