Cupa de Tineret (grupa B Vest, etapa 2): Universitatea Craiova – UTA 6-2

Juniorii mari ai Academiei UTA au fost învinși la Craiova de către Universitatea și rămân fără niciun punct în actuala stagiune de Cupă. Oltenii s-au impus cu 6-2, pentru „roș-albi” reușind să puncteze Nica și Joldea. Formația aliniată de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș a fost alcătuită din Neag – Hara, Murgu, Joldea, Curtuiuș, Vâlcu, Maghiar, Nica, Busu, Ekmekci, Blaga. Pe parcurs au mai intrat Incze, Purdescu, Kyrychenko și Buză. În etapa viitoare din Cupa de Tineret, UTA primește vizita celor de la LPS Banatul Timișoara.

Cupa Elitelor U17 (grupa B Vest, etapa 2): Universitatea Craiova – UTA 4-1

Echipa pregătită de Mihai Petcuț și Costel Bogoșel s-a întors învinsă de la Craiova, acolo unde Universitatea a câștigat cu 4-1. Arădenii au fost cei care au deschis scorul prin Calotă. Echipa de start a roș-albilor a fost compusă din Roșu – Chiș, Groza, Dragoș, Ștef, Rusu, Muntean, Crainic, Felea, Calotă, Centye. Au mai intrat Marinescu, Ilie, Șiclovan, Huc și Tăutan. Etapa viitoare, aceștia vor juca acasă cu LPS Banatul Timișoara.

Cupa Elitelor U16 (seria 3, grupa A, etapa 2): Hermannstadt – UTA 0-4

UTA U16 a venit cu toate punctele la Arad, după victoria clară de la Sibiu, 4-0 cu Hermannstadt. Golurile trupei antrenate de Gaica, Ungur, Bogoșel și Mărginean au purtat semnătura lui Bărbat (2), Țăroi și Hodoșan. Echipa arădeană a aliniat la start următorul unsprezece: Cutean – Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Tolcea, Bărbat, Hodoșan, Țăroi, Iancu, Baba. Au mai jucat Leca, Corchiș, Glevan, Burcă și Dolga. „Roș-albii” ocupă acum poziția secundă, la egalitate cu Universitatea Cluj, ocupanta locului 1. Etapa viitoare, la Arad sosește LPS Bihorul Oradea.

Cupa Elitelor U15 (seria 3, grupa A, etapa 2): Hermannstadt – UTA 0-2

Echipa antrenată de Dinu Donca și Alex Nistor a câștigat în deplasare la Hermannstadt și ocupă prima poziție în grupa din care face parte în Cupa Elitelor U15. Scorul final a fost stabilit încă din prima repriză, 2-0 pentru arădeni, marcatorii find Sherzad și Gherman. Primul unsprezece a fost format din Șuli – Drăgușin, Gherman, Sabău, Margan, Sherzad, Zachar, Spătariu, Ile, Dogan, Băeșu. Au mai jucat Antochi, Burta, Nădăban, Sandu, Tomoioagă. Peste o săptămână, aceștia primesc vizita celor de la LPS Bihorul Oradea, meciul contând pentru etapa a treia din Cupa Elitelor.

academia-uta.ro

Recomandările redacției