În acest final de săptămână, Academia UTA a fost implicată în ultima etapă a Cupei Elitelor, categoriile de vârstă U15, U16, U17 și U18.

Cupa de Tineret (grupa B Vest, etapa 5): LPS Bihorul Oradea – UTA 1-4

Juniorii mari au câștigat partida cu LPS Bihorul, disputată în deplasare, cu 4-1. Pentru formația antrenată de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș au înscris HodoșanHaraPurdescu și Kyrychenko. Primul unsprezece a fost alcătuit din Neag – Joldea, Purdescu, Hara, Maghiar, Hodoșan, Vâlcu, Curtuiuș, Kyrychenko, Băloi, David. Au mai jucat Cutean, Bărbat, Ancateu, Țăroi și Baba. Juniorii U18 termină grupa pe locul 4 și părăsesc ediția din acest an a Cupei Elitelor.

Cupa Elitelor U17 (grupa B Vest, etapa 5): LPS Bihorul Oradea – UTA 0-3

Echipa pregătită de Mihai Petcuț și Costel Bogoșel a jucat la Oradea împotriva celor de la LPS Bihorul. Arădenii s-au impus cu 3-0, după ce la pauză conduceau cu 1-0. Ilie cu o „dublă” și Indreica au fost marcatorii roș-albilor, care au început meciul cu Roșu – Felea, Indreica, Groza, Nițu, Rusu, Șiclovan, Ilie, Dragoș, Calotă, Stanciu. Pe parcurs, cei doi antrenorii au apelat și la Marinescu, Ștef, Centye, Huc și Crainic. Aceștia au terminat grupa din Cupa Elitelor U17 pe locul secund și se califică mai departe în faza semifinală a competiției.

Cupa Elitelor U16 (seria 3, grupa A, etapa 5): UTA – Universitatea Cluj 8-0

Cei de la UTA U16 nu au avut milă de Universitatea Cluj, pe care au învins-o cu 8-0. LecaEneȚăroiCorchiș și Tolcea au înscris câte un gol, pe când Baba a reușit „hat-trick”-ul. Gaica, Ungur, Bogoșel și Mărginean au aliniat următoarea formație: Cutean – Berar, Ancateu, Ene, Glevan, Bărbat, Corchiș, Țăroi, Leca, Baba, Iancu. Au mai intrat Tolcea, Hodoșan, Sherzad, Burcă și Mărgan. Datorită acestei victorii, UTA U16 câștigă grupa din care a făcut parte în Cupa Elitelor U16.

Cupa Elitelor U15 (seria 3, grupa A, etapa 5): UTA – Universitatea Cluj 3-5

Câștigătoare matematică a grupei încă din penultima etapă, UTA U15 a abordat meciul cu Universitatea Cluj cu mai multe rezerve și a cedat la finalul celor 90 de minute cu scorul de 3-5. Golurile formației pregătite de Dinu Donca și Alex Nistor au fost reușite de PiciorușPelău și Barbu. Primul unsprezece a fost format din Suli – Cioară, Gherman, Tănăsie, Nădăban, Burta, Antochi, Barbu, Picioruș, Sandu, Stoian. Au mai jucat Remetea A., Remetea V., Pelău, Pârvu și Baeșu.

academia-uta.ro

Lasă un răspuns

Recomandările redacției