În această după amiază, un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna hunedoreană Cerbăl, a fost prins sub tractorul pe care îl manevra pentru a transporta lemne și care s-a răsturnat pe un teren agricol din satul Socet.
Apelul la 112, transmis de unul din cei doi copii ai săi, în vârstă de 13 ani, aflat împreună cu fratele său lângă tractor, anunța că rănile sunt grave, astfel că a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD, de la Arad.
Pentru coordonarea acțiunii, la locul accidentului s-a deplasat de urgență o echipă a Detașamentului de pompieri Hunedoara, cu o ambulanță SMURD și o Autospecială de Primă Intervenție și Comandă.
Victima a fost preluată de elicopter conștientă, cooperantă și stabilă hemo-dinamic, fiind transportată la Spitalul Municipal Hunedoara unde a fost internată pentru investigații și tratament medical de specialitate.
Este al doilea accident de acest fel produs în județul Hunedoara în doar șapte zile.
Sâmbăta trecuta, în data de 13 mai, un bărbat din comuna Sălașu de Sus, în vârstă de 57 de ani, a fost prins sub tractorul pe care îl folosea la transportul de material lemnos, care s-a răsturnat.
Și în acest caz, persoana rănită a fost transportată la spitalul din municipiul Hunedoara.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției