Astăzi, 25 iunie, elevii de clasa a VIII-a din întreaga țară au început probele scrise la Evaluarea Națională, primul examen fiind cel la Limba și literatura română. La acest examen s-au înscris 3363 de elevi, care vor susține probele în 59 de centre din județul Arad, conform Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Arad.

 

Evaluarea lucrărilor se va realiza în format digital, dar profesorii evaluatori vor fi prezenți fizic în centrul zonal de evaluare. Această măsură vine în sprijinul unei evaluări cât mai corecte și transparente, asigurând totodată condițiile necesare pentru desfășurarea examenului în cele mai bune condiții.

 

Inspectoratul Școlar Județean Arad a luat toate măsurile necesare pentru ca probele să se desfășoare în siguranță și în conformitate cu normele sanitare în vigoare, garantând astfel un mediu optim pentru toți elevii participanți.

 

Le dorim mult succes tuturor elevilor care susțin Evaluarea Națională și sperăm că rezultatele vor reflecta munca și eforturile depuse pe parcursul anului școlar!

Lasă un răspuns

Recomandările redacției