România U19 a încheiat Turneul Internațional de la Marbella cu un bilanț de o victorie și două eșecuri. „Tricolorii” au început competiția amicală din Spania cu un 0-6 împotriva Angliei, după care au învins Mexicul cu 2-1, iar astăzi au suferit o nouă înfrângere, 0-2 contra Japoniei. Asiaticii au înscris ambele goluri în prima repriză, mai exact în minutele 16 și 22.

Utiștii Rareș Pop și Ionuț Anișorac (împrumutat la Chindia) au fost titularizați de Adrian Dulcea, însă ambii au fost înlocuiți: Pop la pauză, cu Rădulescu, iar Anișorac în minutul 69, cu Bădescu. Darius Iurasciuc a început meciul pe bancă, fiind introdus în minutul 86, în locul lui Soptirean.

În luna octombrie, naționala U19 a obținut calificarea la Turul de Elită din primăvara anului viitor după ce a încheiat pe locul secund grupa de calificare din care au mai făcut parte Cehia, Finlanda și San Marino. Tragerea la sorți pentru Turul de Elită va avea loc în luna decembrie.

Echipa României în meciul cu Japonia: Răfăilă (Frânculescu 28) – Aioanei (Stancovici 46), Jalade, Soptirean (Iurasciuc 86), Anișorac (Bădescu 69) – Banu (Dulcea 46), Raicu, Florea (Gogescu 69) – R. Pop (Rădulescu 46), Răducan (Stan 86), Capac (Sali 46). Selecționer: Adrian Dulcea

FOTO: FRF

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției