Astăzi, Stadionul „Șoimii Lipova” a devenit gazda etapei județene a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență. Evenimentul, care a început la ora 09:00, adună la start echipe dedicate din întregul județ, pregătite să demonstreze abilități excepționale și să concureze în probe solicitante.

 

La această competiție participă patru loturi reprezentative ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) și patru loturi reprezentative ale Serviciilor Private pentru Situații de Urgență (SPSU). Echipele de la SVSU sunt:

 

SVSU Lipova

SVSU Vinga – Formația Mailat

SVSU Zăbrani

SVSU Felnac

Echipele de la SPSU sunt:

 

SPSU Dualcp

SPSU ROHRER

SPSU ROMPETROL GAZ

SPSU SELGROS

Concurenții vor fi supuși la trei probe esențiale care le vor testa rapiditatea, coordonarea și capacitatea de intervenție în situații de urgență:

 

Pista cu obstacole – o probă ce testează agilitatea și capacitatea de a depăși obstacole în timp scurt.

Ștafeta 4×100 m – care verifică rapiditatea și coordonarea echipelor.

Dispozitivul de intervenție – o probă ce pune la încercare abilitățile tehnice și tactice ale echipelor.

Evenimentul nu este doar o competiție, ci și o ocazie de a aprecia și sprijini eforturile continue ale acestor eroi locali care veghează la siguranța comunității. Publicul este invitat să participe și să își susțină echipele favorite, încurajând astfel spiritul de solidaritate și aprecierea pentru munca acestor servicii vitale.

 

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Lipova mulțumește tuturor participanților și susținătorilor pentru implicarea lor în această competiție și pentru sprijinul acordat eroilor locali. Fii alături de noi și sprijină eroii locali!

 

Astfel de evenimente nu doar că întăresc legăturile comunitare, dar și subliniază importanța pregătirii și a capacității de reacție în situații de urgență. Vino să fii parte din această experiență unică și să celebrezi alături de noi profesionalismul și dedicarea echipelor noastre de urgență.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției