UPDATE: glsa.ro/modul-ingenios-prin-care-patru-politisti-din-arad-doi-comisari-sefi-un-inspector-si-un-agent-luau-spaga-intre-200-si-400-euro-dezvaluit-de-procurori/

Ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Arad au descins, marţi, la sediul Serviciului Public Comunitar Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule, aflat într-un mall din municipiul Arad.

Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, că ancheta vizează examinatori care ar fi acceptat mită de la candidaţi la concursurile pentru obţinerea permisului auto. Ar fi implicaţi şi instructori auto, care ar fi colaborat cu angajaţi ai Serviciului Public Comunitar Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule.

Reprezentanţii Prefecturii Arad au precizat, pentru Agerpres, că până în acest moment nu au fost informaţi de către anchetatori cu privire la cercetările aflate în derulare.

CONTINUARE: www.glsa.ro/spaga-de-la-permisele-auto-ar-fi-fost-data-in-vileag-de-un-instructor-cinci-angajati-de-la-arad-dusi-la-audieri/

Recomandările redacției