Aseară, în jurul orei 17:50, un bărbat de 37 de ani, din Ineu, a condus o ambulanță pe o stradă din orașul Pâncota. La pătrunderea într-o intersecție, ambulanța a fost acroșată de un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Pâncota.

După impact, ambulanța a fost proiectată în trei autoturisme parcate. În urma evenimentului rutier, nicio persoană nu a fost rănită, iar testarea a indicat că niciun șofer nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care a dus la producerea evenimentului rutier.

Interesant este faptul că ambulanța transporta un bărbat care fusese înjunghiat. Ambulanța era de la Substația Ineu, iar pacientul a fost preluat de o altă ambulanță.

Înjunghiat de cel pe care îl ajuta

Cei de la Poliție ne-au informat asupra accidentului petrecut în Pâncota, dar au omis să ne spună și povestea celui înjunghiat. Nu-i nimic, pentru că am aflat noi. Este vorba despre un eveniment petrecut în localitatea Șiad, aparținător comunei Craiva. Victima, un bărbat de aproximativ 45 de ani, s-a dus la un alt bărbat din sat, cu probleme psihice, pentru a-i face focul. Bărbatul cu probleme era singur și neajutorat, așa că victima îl ajuta de fiecare dată când putea. Incidentul a pornit de la faptul că agresorului nu i-a convenit cum victima a pus lemne pe foc, așa că a luat un cuțit pe care i l-a înfipt în umăr.

Trebuie spus că agresorul nu se află la prima ieșire de acest gen, în ciuda faptului că este liber. În urmă cu ceva ani, s-a îndrăgostit de o fetiță de aproximativ 12 ani, iar pentru că fata i-a respins avansurile a bătut-o până aproape să îi curme viața. Bărbaul este în libertate și acum.

Recomandările redacției