Conducerea primăriei Livada își arată din nou sprijinul pentru producătorii locali. Bucurându-se de o promovare constantă din partea administrației locale, mediul de afaceri autohton nu doar că este scos în evidență cu fiecare ocazie posibilă, dar primăria depune eforturi pentru a-i ajuta pe producători și de a le oferi posibilitatea de dezvoltare.

Un astfel de eveniment este organizat de primăria Livada chiar astăzi, însă el va continua și mâine.

„În cadrul târgului, azi, copiii noștri au primit informații prețioase despre regulile în trafic, învățând astfel cum să fie cetățeni responsabili pe drumurile noastre. Suntem mândri să vedem cât de conștienți și implicați sunt acești tineri în formare.
Vă invităm să vă înscrieți la tombola noastră specială, unde aveți șansa de a câștiga două biciclete – una pentru cei mici și alta pentru cei mai mari. Mulțumiri speciale partenerilor noștri de la Tazole Color și motocicliștilor de la Doomsticker pentru susținerea lor de neegalat în această cauză nobilă.
De asemenea, este și o oportunitate de a face o faptă bună. Aveți posibilitatea de a dona bani către Grădinița din comuna Livada, sprijinind astfel educația și dezvoltarea copiilor noștri. Orice donație contează și face o diferență reală“, a declarat Iosif Bimbo, primarul comunei Livada.

În cadrul acestui eveniment, producătorii locali au posibilitatea să își promoveze produsele. Pe lângă vânzarea de produse, de asemenea, pot schimba idei cu ceilalți producători prezenți la eveniment, iar afacerile se pot extinde. Este un gen de târg care se organizează în foarte multe țări europene, tocmai cu scopul de a promova afacerile locale“, ne-a declarat Flavius Roșca, administratorul cultural al comunei Livada.

Un alt moment când producătorii locali din Livada sunt promovați într-un mod asemănător îl constituie zilele comunei.

Duminică: Expoziția Crescătorilor de cai, de la Livada, vine cu o ofertă de nerefuzat – plimbări cu șareta, spectacol ecvestru și muzică live

Platoul de lângă Parcul din Livada va găzdui mâine, duminică, 15 octombrie, un eveniment cu totul inedit: Expoziția Crescătorilor de cai. Expoziția începe de la ora 13.00 și este organizată de Primăria Comunei Livada, în colaborare cu Hipodromul din Arad.

Atmosfera va fi întreținută de Gabriel Stoica și formația sa, iar în cadrul evenimentului vor fi organizate competiții de sărituri peste obstacole, prezentări ale cailor, plimbări cu șareta și multe alte surprize. Este un eveniment special pentru comunitatea noastră, așteptat atât de cei mari, cât mai ales de cei mici, de aceea îi așteptăm pe toți locuitorii comunei noastre să participe. Vă așteptăm pe toți“, ne-a declarat Flavius Roșca, administratorul cultural al comunei Livada.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției