Așa cum era de așteptat peluza utistă nu va lipsi din tribunele stadionului buzoian cu prilejul primei manșe a barajului de menținere / retrogradare din Superliga, dintre Gloria și UTA. Pentru cei interesați să facă această deplasare, galeria Bătrânei Doamne a publicat astăzi următorul anunț pe pagina de facebook Ultras Arad II:

 

Suntem alături de echipa noastră favorită la bine, dar mai ales la greu. De aceea, nu putem lipsi de la barajul pentru menținerea în prima ligă!

Din păcate, organizarea haotică și bătaia de joc constantă de care dau dovadă cei care ar trebui să se ocupe de desfășurarea barajului ne-a încurcat puțin planurile. De aceea, deplasarea fanilor la această partidă se va face cu mașinile personale.

Utiștii care își doresc să susțină echipa la Buzău, dar nu au găsit variante de transport pentru a ajunge la meci, ne pot contacta în privat. Vom încerca să îi ajutăm ca de fiecare dată. În acest sens, îi invităm și pe cei care pot pune la dispoziție locuri să ne scrie pentru a ne putea organiza.

Mai mult decât atât, deoarece știm că este o distanță lungă de parcurs, iar această deplasare reprezintă un efort și din punct de vedere financiar, peluza noastră dorește să sprijine suporterii independenți care își pun la dispoziție mașinile și se oferă să acopere o parte din costurile combustibilului în cazul în care au nevoie. Cu ajutorul fondurilor stranse în urna noastră la meciuri, putem ajuta cât mai mulți susținători ai Bătrânei Doamne să poată fi prezenți alături de noi. Contactați-ne dacă vă aflați în această situație!

Meciul tur de baraj dintre Buzău și UTA este programat pentru duminică, ora 14:00 și va avea loc pe stadionul Municipal (Gloria). Recomandăm suporterilor utiști care doresc să urmărească meciul din sectorul oaspeților, să își achiziționeze bilete accesând adresa:  https://www.blt.ro/gloria-buzau-afc-uta-arad-acces-galerie.html?fbclid=IwAR0K-G5xF6999kmpDqGZlsgMR2dsCu8bjla93KJBgWwOFxDnNCZFcakTj_Q “

 

În acest timp clubul se pregătește pentru meciul retur, care va avea loc duminică seara și un luni cum a fost programat inițial, și a pus de astăzi în vânzare biletele în sistem online. Iată anunțul postat pe pagina oficială:

„UTA anunță punerea în vânzare a biletelor pentru meciul de la Arad din cadrul returului pentru barajul de menținere în Superligă, cu Gloria Buzău, joc programat duminică, 4 iunie, ora 21:00, pe Arena Francisc Neuman.

Tichetele de găsesc online de miercuri, 24 mai, ora 17:00, accesând link-ul acesta (https://www.bilete.ro/uta-arad-fc-gloria-buzau/uta-arad-fc-gloria-buzau-04-iun-2023), iar prețurile sunt următoarele:

Peluza “Iosif Petschovsky” – 30 LEI

Tribuna II “Gioni Brosovszky” – 45 LEI

Tribuna I “Coco Dumitrescu” – 60 LEI

Area VIP:  250 LEI interior, 500 LEI exterior

La Arena Francisc Neuman, acestea se vor comercializa în limita locurilor disponibile în săptămâna jocului, programul fiind anunțat ulterior.

Abonamentele pentru sezonul 2022/2023 sunt valabile și pentru acest meci.

Accesul copiilor până la 3 ani este gratuit, în vreme ce copiii până în 14 ani beneficiază de o reducere de 50%.

 

(foto: uta-arad.ro)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției