Fără permis sau cu alcoolemii record, pe șoselele arădene

0
314

Weekendul reprezintă o perioadă de relaxare pentru majoritatea dintre noi. Mulți consumă alcool sau își „uită” permisul acasă, rezultând tot felul de cazuri problematice.
Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Șiria, a fost prins duminică, pe DJ 709, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține un permis de conducere. Când poliția a solicitat prezentarea permisului de conducere, tânărul a prezentat unul care nu îi aparținea lui. Un dosar penal a fost întocmit pe numele acestuia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea și conducerea fără permis.
Vineri, 17 iulie 2020, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un bărbat de 51 de ani, conducând un autoturism pe strada Preparandiei din municipiu, fără permis de conducere. Auto­tu­rismul de care este vorba figurează în baza de date, fiind sub sechestru.
Doi tineri, unul de 23 și altul de 25 de ani, au fost prinși în seara de duminică de către polițiștii Secției 1 de Poliție Vlaicu, în timp ce conduceau două mopede pe strada Câmpul Albinelor. Bineînțeles, aceștia nu dețineau niciunul un permis de conducere.
Polițiștii Biroului Rutier au observat vineri, un bărbat în vârstă de 43 de ani,din Frumușeni, care conducea un autovehicul pe strada Nicolaus Lenau, având o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În timp ce conducea un autoturism pe DN7,pe raza localității Cicir, un bărbat de 43 de ani a fost prins de către polițiștii din Vladimirescu, vineri. Acesta avea o alcoolemie de 1,00mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 39 de ani din Șiria, conducând o autoutilitară pe DN7, pe raza localității Sâmbăteni, în cursul zilei de vineri. Alcoolemia bărbatului a fost una de 0,73 mg/l alcool în aerul expirat.
Tuturor le-au fost întocmite dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.
Henrietta Balaj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.