FC U Craiova l-a demis pe italianul Giovanni Costantino după remiza de marți, 1-1 pe teren propriu cu Poli Iași, dar patronul Adrian Mititelu nu va numi un înlocuitor permanent înainte de meciul cu UTA de sâmbătă, care se va disputa începând cu ora 14:00 pe Arena „Francisc Neuman”.

Au existat discuții cu Marius Croitoru, tehnician care a mai lucrat în trecut la FC U, însă acestea nu s-au concretizat, iar din câte se pare, formația „alb-albastră” va fi condusă de pe bancă împotriva arădenilor de Vali David. Acesta este fostul antrenor secund al lui Costantino și un tehnician experimentat, dar specializat în pregătirea portarilor. El are licența A și Craiova ar fi trimis o informare către Școala de Antrenori în privința rolului pe care David ar urma să îl dețină în perioada următoare, anunță ProSport.

Momentan, FC U este pe locul 12 în Superligă, cu 31 de puncte, la egalitate cu Politehnica Iași, care ocupă locul 13, de baraj. De cealaltă parte, UTA a coborât pe locul 9 după rezultatele din această etapă, dar are în continuare șanse la o poziție de play-off.

FOTO: editie.ro

Lasă un răspuns

Recomandările redacției