FCC UAV Arad revine pe parchet într-un meci oficial după o pauză de trei săptămâni. Mâine, de la ora 17:30, formația arădeană va întâlni rivala clasică CSM Târgoviște în Sala Polivalentă, în cadrul etapei 4 din Liga Națională de Baschet Feminin,

Antrenorul „galben-albastrelor”, Miroslav Popov, a anticipat duelul cu gruparea dâmbovițeană: „Echipa din Târgoviște este bună, au jucătoare noi, străine, din Statele Unite, Anglia și Canada. Cred că meciul va fi greu, dar vom încerca să ne facem treaba și să jucăm în stilul nostru. Vreau ca suporterii să vină să ne susțină, pentru că meciul este foarte greu și avem nevoie de ajutorul lor, vom face totul pentru a câștiga. Echipa din Târgoviște are un joc bun, cu Vîrjoghe și jucătoarea din Canada (n.a. Samantha Keltos), care joacă pe poziția 4 și aruncă bine de la distanță. Pe pozițiile 1, 2 și 3 au jucătoare bune, de viteză și toate aruncă de la distanță, în special jucătoarea din Statele Unite (n.a. Juliunn Redmond), care aruncă foarte bine de la trei puncte. Vom avea o misiune complicată în defensivă, cred că defensiva va fi unul dintre factorii cheie ai meciului. Avem nevoie de timp să ne revenim după pauza pentru echipele naționale, am lucrat fără trei-patru jucătoare săptămâna trecută, acum s-au întors și este în regulă, dar avem nevoie de timp să legăm relațiile de joc”

Arădencele au început sezonul cu două victorii, 71-67 cu Universitatea Cluj și 69-64 cu Rapid, iar meciul din runda a treia, în deplasare la Constanța, a fost amânat. De cealaltă parte, CSM Târgoviște a înregistrat două înfrângeri, 71-79 cu CSM Constanța și 50-90 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, dar și un succes, 93-60 cu Olimpia Brașov.

Biletele pentru disputa de mâine sunt disponibile online, la adresa https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=8830. Prețurile rămân aceleași: 30 de lei la zona VIP, iar în restul sălii 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. Tichetele vor putea fi cumpărate și de la sală, înainte de meci, costând 30 de lei la VIP și în restul sălii 15 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției