Vineri, de la ora 19:00, FCC UAV Arad o va găzdui pe Sepsi Sfântu Gheorghe în a doua partidă din semifinala Ligii Naționale de Baschet Feminin. Arădencele au 1-0 după ce s-au impus săptămâna trecută cu 86-79 la Sfântu Gheorghe, aşadar dacă se impun şi pe teren propriu vor obţine calificarea în finală, unde ar da peste învingătoarea din seria CSM Constanţa – CSM Târgoviște.

Antrenorul Miroslav Popov a prefațat duelul de mâine: „La meciul de vinerea trecută, fetele de la Sepsi ne-au arătat multe lucruri pe care trebuie să le pregătim aici, pentru ele. Va fi greu pentru că ele vin să joace totul sau nimic. O să fie agresive, o să încerce să arunce la coș din orice poziție, iar apărarea noastră trebuie să fie dură și agilă. Trebuie să fim o echipă și să jucăm împreună și în atac. Este un singur meci, totul este de partea noastră, tot ce avem de făcut este să luptăm pentru a câștiga, dar va fi greu. Nu trebuie să fim atenți la o singură jucătoare, au multe jucătoare bune, toate, de fapt, eu zic că apărarea va fi decisivă. Presiunea mai mare este pe ele, deși, cu o sală plină, cu suporterii alături, fetele noastre trebuie să înțeleagă că nu trebuie să joace sub presiune. Fanii ne vor binele, ne vor împinge de la spate și vor face tot ce este posibil și ei să câștigăm acest meci”

La această oră, deja mai bine de jumătate de sală e plină, dar bilete mai sunt disponibile online AICI. Prețurile sunt aceleași ca și până acum. La zona VIP biletele costă 30 de lei. În restul sălii, biletele de adulți costă 10 lei dacă sunt cumpărate online și 15 lei la sală, în timp ce tichetele pentru copiii între 3 și 14 ani sunt 5 lei. Pentru a evita aglomerația înainte de meci, biletele vor fi disponibile la sală miercuri de la 18 la 20, iar în ziua meciului, de la 16:30 la 18:30.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției