După ce a câștigat Cupa României 3×3 în weekend-ul recent încheiat, FCC UAV ICIM Arad revine pe parchet sâmbătă în Liga Națională, cu un meci pe teren propriu împotriva Rapidului.

Clubul arădean a anunțat astăzi că a scos la vânzare tichetele pentru partida cu formația din capitală:

„Dragi suporteri,
Sâmbătă, 28 octombrie, jucăm de la ora 15:00 cu Rapid București, în etapa a 2-a din Liga Națională, la Sala Polivalentă. Vă așteptăm să le faceți din nou pe fetele noastre să simtă atmosfera unică de la Arad! 
Biletele sunt disponibile online https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=8718
Prețurile rămân aceleași:
Zona VIP: 30 de lei
Restul sălii: 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii.
S-a lucrat pentru a putea fi disponibile în continuare și abonamentele, care pot fi rezervate din același link. Când selectați, dacă apar mesaje că nu pot fi selectate locurile, țineți cont că sistemul este conceput în așa fel încât să nu rămână câte un loc liber. Dacă încercați să faceți rezervări online de pe telefon și aveți probleme la plată, încercați de pe un calculator. De asemenea, la meciul trecut au fost probleme cu scanarea codurilor de pe telefoanele care aveau ecranul spart. Pentru a evita problemele la intrare, dacă vă aflați în această situație, este indicat să aveți varianta listată. Biletele vor putea fi cumpărate și de la sală, înainte de meci, costând 15 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției