În data de 17.06.2024, un echipaj de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad a identificat o persoană de sex feminin, căutată de Poliția Română, pentru săvârșirea infracțiunii de furt, în urmă cu două săptămâni.

În jurul orei 21:50, polițiștii locali, aflați în timpul desfășurării atribuțiilor de patrulare, pe Bulevardul Revoluției, au recunoscut-o pe C.S., în vârstă de 18 ani, cu domiciliul într-o localitate din județ, după semnalmentele transmise de Poliția Municipiului Arad.

Femeia se plimba liniștită pe bulevard, împreună cu fetița ei abia născută și o nepoată minoră, tot într-o zonă aglomerată, similară celei în care s-a petrecut fapta cu două săptămâni în urmă.

Precizăm, de asemenea, faptul că prejudiciul a fost ulterior recuperat, telefonul furat fiind restituit proprietarului acestuia, de către persoana căreia i-a fost vândut de autoarea sustragerii.

C.S. fost predată de polițiștii locali Secției 1 Vlaicu, în vederea continuării cercetărilor, respectiv aplicarea măsurilor legale.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Recomandările redacției