Într-un cadru festiv, noul an școlar a început cu bine și în comuna Șepreuș. Școala generală din Șepreuș și-a așteptat pregătită elevii. Unitatea a fost dichisită, iar băncile vor fi, începând de mâine, pline de elevi.

La festivitatea de începere a noului an școlar au fost prezenți părintele Florin Borca, șeful postului de poliție Adrian Băcuieț și viceprimarul Ioan Morgociu. Gazda evenimentului a fost Maria Veliciu, directoarea școlii.

Cu acest emoționant prilej, Ioan Morgociu, viceprimarul comunei Șepreuș le-a urat elevilor „mult spor la învățătură. Ar fi un clișeu să spun că aceasta este cea mai frumoasă perioadă a vieții voastre. Vor și altele, iar întotdeauna cele mai recente vi se vor părea cele mai frumoase. Cu siguranță, însă anii petrecuți pe băncile școlii vor rămâne cu voi până la sfârșit. Este perioada în care descoperiți universul, în care călătoriți în timp, în care descoperiți lumea fascinantă a numerelor, faceți cunoștință cu marea literatură națională și a lumii, în care parcurgeți toate continentele și oceanele, este perioada în care legați prietenii care pot dura pe viață, și în care orice vis este posibil.

Vă doresc mult succes în viață, iar dascălilor le doresc putere de muncă. Doamne ajută!“.

Recomandările redacției