Cu câteva zile înainte de Valentine’s Day (Ziua Îndrăgostiților), aducem pe marele ecran de la Cinematograful „Arta“ comedia romantică „Mărită-te cu mine”/„Marry me“, cu Jennifer Lopez, Maluma și Owen Wilson în rolurile principale.  Astfel, vineri, 10 februarie 2023, de la ora 19:00, vă invităm să sărbătoriți, în avans iubirea, la un film cu multe momente muzicale și o poveste de dragoste…ca în filme…Accesul la film este gratuit. Proiecțiile de filme de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.Filmul perfect pentru luna iubirii emoționează cu melodiile originale intepretate de Jennifer Lopez și de starul mondial de muzică latină Maluma. O poveste de dragoste puțin probabilă dintre doi oameni diferiți care caută ceva real într-o lume în care valoarea se bazează pe like-uri și fani, „Mărită-te cu mine” este o comedie romantică modernă despre celebritate, căsătorie și rețelele sociale.„Mărită-te cu mine” îi are ca protagoniști pe Lopez în rolul vedetei Kat Valdez și pe Owen Wilson în rolul lui Charlie Gilbert, un profesor de matematică – doi străini care acceptă să se căsătorească și de-abia apoi să se cunoască.

Sinopsis

Mărită-te cu mine/Marry me (SUA 2022)

Rating: Audiență generală

Comedie, Romantic, Dragoste, Muzical

Kat Valdez (Lopez) este jumătatea celui mai sexy cuplu de celebrități, alături de cel mai nou star în devenire, Bastian (Maluma, care își face debutul în lungmetraj). În timp ce hit-ul lui Kat și Bastian, „Marry Me”, urcă în topuri, ei sunt pe cale să se căsătorească în fața unui public format din fanii lor, într-o ceremonie care va fi transmisă pe mai multe platforme. Profesorul divorțat de matematică Charlie Gilbert (Owen Wilson) se trezește obligat să meargă la concert de fiica sa Lou (Chloe Coleman, Big Little Lies, HBO) și de prietena lui cea mai bună (Sarah Silverman). Când Kat află, cu câteva secunde înainte de ceremonie, că Bastian a înșelat-o cu asistenta ei, viața ei ia o turnură neașteptată.

***

Sigur, apropierea sărbătorii americane, pe care am adoptat-o și noi, este un motiv în proiecția unui film de acest gen. Dar totuși, alegerea putea fi mult mai inspirată. Asta ca filmele alese să fie într-adevăr de artă și cinematograful omonim să-și onoreze numele. Căci pentru cele comerciale sunt suficiente opțiuni…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției