Pe lângă meciul cu FC Botoșani, ziua de luni, ultima a perioadei de transferuri, a fost una foarte aglomerată la UTA. „Roș-albii” au oficializat două noi achiziții, mijlocașul arădean Cătălin Vulturar, care vine sub formă de împrumut de la Rapid și atacantul Alexandru Tudorie. De asemenea, UTA a confirmat plecarea lui Rareș Pop la Rapid, care se va produce în vară și despărțirea de Aly Abeid, care va juca începând din această iarnă la CFR Cluj. Godberg Cooper va pleca și el, din câte se pare la o formație din Iran, însă transferul italianului nu a fost oficializat încă.

Mircea Rednic a vorbit despre schimbările de lot din ultima perioadă: „Au fost și în această săptămână, în aceste două zile, lucruri care nu trebuiau să se întâmple. Cu jucători care astăzi semnează, jucători care pleacă astăzi, doi pleacă, Aly și Cooper, nu a fost ușor. Sută la sută pentru ambii. Nu e treaba antrenorului dacă sunt mulțumit cu ce primim pentru Aly, din moment ce conducerea a acceptat ca el să plece, e clar că a fost o sumă de bani. Eu zic că nu e rău, ținând cont ce a fost anul trecut cu Otele, care ba se antrena, ba nu se antrena, plus și Aly, eu am o relație foarte bună cu el, dar nu știi cum reacționează. O să vină un fundaș stânga, ne așteptam și la mutarea asta, avem doi jucători, trebuie să alegem dintre ei. Sunt străini ambii, sunt jucători liberi, putem să îi aducem oricând. Tudorie a semnat, îl vreau pentru că are calitate, aveam nevoie de concurență pentru Kevin (n.a. Luckassen), eu cred că e un câștig pentru noi, e clar că va avea nevoie de o perioadă în care să revină fizic, el mi-a garantat că e bine, s-a antrenat, dar una e să te antrenezi singur și alta e să o faci normal. Nu m-a convins nimeni pentru Vulturar, eu m-am convins, nu s-a făcut mutarea fără acordul meu. Mie mi-a plăcut Vulturar, nu mi-a plăcut declarația lui. Nu am apucat să vorbesc cu el, însă îmi place ca jucător, nu ai cum să nu îți placă, e un jucător bun, e tânăr, la mijlocul terenului va fi concurență mare, nu am zis nu. Rareș (n.a Pop) e un puști, azi înainte de meci a semnat la hotel contractul, a jucat mai bine ca meciul trecut, a fost prezent, a avut acțiuni, e tânăr, e greu să gestionezi o astfel de mișcare. Mă bucur că e gata perioada, că nu mai pierd jucători, dar vor mai veni doi jucători, s-a discutat cu ei”

De la UTA ar mai putea pleca încă doi fotbaliști, Reagy Ofosu și Herald Marku, albanezul fiind exclus de mai multă vreme de pe lista LPF.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției